الهم صل علي علي بن موسي الرضا المرتضي، الامام التقي النقي و حجتک علي من فوق الارض و من تحت الثري، الصديق الشهيد، صلاة کثيرة تامة زاکية متواصلة متواترة مترادفة کافضل ما صليت علي احد من اوليائک.
اطلاعیه کارآموزی ( آموزش ) مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط غلامی
سه شنبه, 21 خرداد 1398 ساعت 04:03

به اطلاع ميرساند آندسته از دانشجوياني كه در ترم جاري واحد پروژه و كارآموزي دارند هر چه سريعتر جهت تحويل كار خود با اساتيد مربوطه در تماس باشند و آندسته از دانشجويان كه جهت شروع دوره كاراموزي تاكنون معرفي نامه از دانشگاه دريافت ننموده اند تا روز پنجشنبه، 1398/٣/23جهت دريافت معرفي نامه مراجعه حضوري نمايند.

بديهي است عواقب ناشي از عدم مراجعه جهت دريافت معرفي نامه كارآموزي از دانشگاه ، بعهده دانشجو مي باشد و در صورتي كه نمره اين درس توسط اساتيد گزارش نشود بمنزله حذف درس بوده و دانشجو ملزم به اخذ مجدد آن در ترم آتي خواهد بود.

آخرین بروز رسانی در سه شنبه, 21 خرداد 1398 ساعت 04:04