تقدیر و تشکر از دانشجویان برتر در حوزه های علمی ، فرهنگی و ورزشی توسط جناب آقای دکتر کامرانی دبیر هیات امنای و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان

بمناسبت 16 آذر روز دانشجو

دانشجویان فعال ورزشی ،  دانشگاه آزاداسلامی جزیره هرمز تجلیل شد
به مناسبت روز دانشجو با حضور دانشجویان  فعال در زمینه های فرهنگی، علمی، ورزشی، عفاف وحجاب ،قرآنی و بسیجی، از20  دانشجوی برتر تجلیل شد .
«احسان کامرانی »، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی  هرمز درمراسم تجلیل از فعالین دانشجویی دردانشگاه  ازاد اسلامی جزیره هرمز با گرامیداشت روز دانشجو اظهار کرد: هویت 16 آذر استکبار ستیزی است و امروز آمریکا در راس استکبار جهانی قرار دارد و اگر کسی درصدد تحریف این ماهیت باشد به دانشجویانی که در سال 1332 به شهادت رسیدند دهن کجی کرده است.
وی با بیان این‌که صحیح نیست که در روز مبارزه با استکبار جهانی به شکلی رفتار شود که مطابق منافع استکبار باشد، تصریح کرد: در سایه بیداری دانشجویان امروز، چنین نخواهد شد.
دبیرهیئت امنای دانشگاه آزاداسلامی بیان کرد : دشمنان همواره به دشمنی خود ادامه می‌دهند و فقط شیوه مبارزه در زمان‌های گوناگون متفاوت است و امروز دشمن با جنگ اقتصادی پا به صحنه گذاشته است، و این وضعیت ایجاب می‌کند که دانشجویان شناخت و بصیرت خود را افزایش دهند و با مطالعه و رصد کردن اخبار، آگاهی خود را بالا ببرند.
کامرانی بیان کرد: دانشگاه باید مرکزی برای تربیت دانشجویانی دارای روحیه همه جانبه نگری باشد و رسالت دانشجو تنها پرداختن به مسائل سیاسی نیست.
وی تصریح کرد: آینده نظام اسلامی نیازمند نیروهای با اخلاق، متعهد و نخبه است که این افراد باید در دانشگاه‌ها تربیت شوند بنابراین گفتمان دانشگاه‌ها به ویژه دانشگاه یزد یک گفتمان علمی و فرهنگی است.
دراین مراسم از20نفر از برترین های علمی، فرهنگی، ورزشی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی جزیره هرمز با اهداء لوح سپاس تجلیل شد.