ریئس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان:
  امنیت و اقتدار کشور مدیون ایستادگی و ثمره خون شهیدان است
 کامرانی گفت: امنیت و اقتدار کشور مدیون ایستادگی و ثمره خون شهیدایی است که جان خود را در طبق اخلاص نهادند تا امروز دشمن را با یاس و ناامیدی روبه‌رو سازند
 به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در جزیره هرمز" «احسان کامرانی»، ریئس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان  دردیدار باخانواده شهید عبدالعلی  دریانورددر جزیره هرمز  ، عظمت ملت بزرگ ایران را حاصل و ثمره خون شهدا عنوان کرد و گفت: امنیت و اقتدار کشور مدیون ایستادگی و ثمره خون شهیدایی است که جان خود را در طبق اخلاص نهادند تا امروز دشمن را با یاس و ناامیدی روبه‌رو سازند.
دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد هرمزگان " از شهدا به عنوان وارثان اصلی انقلاب یاد کرد و افزود: این شهدا بودند که با قطره قطره خون خود این انقلاب شکوهمند را مقابل هجمه های دشمنان بیرونی و داخلی بیمه کردند و نگذاشتند خدشه ای به کشور عزیزمان وارد شود.
کامرانی تصریح کرد: یاد و نام شهدا همیشه در دل‌ها زنده است و اگر این شهدا نبودند؛ امروز ما به این راحتی و آرامش نمی‌توانستیم زندگی کنیم و شهدا با خدا معامله کردند.
ریئس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان  افزود: شهدا ارزشمندترین دارایی خود را در راه تحقق آرمان های والای نظام و انقلاب نثار کرده و با خودگذشتگی و جانفشانی موجب ماندگاری و استمرارنظام مقدس جمهوری اسلامی شدند.
دبیرهئیت امنای دانشگاه آزاد  هرمزگان عنوان کرد: امروز صبر و بردباری خانواده های معظم شهدا مسئولیت سنگینی بر دوش ما مسئولان گذاشته است و امید می رود مسئولین در تکریم خانواده های معظم شهدا و در خدمتگزاری به مردم و انقلاب بیش از پیش احساس مسئولیت کنند.
وی با قدردانی از خانواده های شهدا که با تربیت فرزندان خود با روحیه انقلابی، ادامه دهنده راه شهدا هستند افزود:امروز ما وظیفه داریم از هیچ خدمتی به این عزیزان فروگذار نکنیم و با تمام جان و دل در خدمت فرزندان شهدا باشیم.
در این دیدار معاونین دانشگاه آزاد اسلامی استان  و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هرمز حضور داشتند که در پایان با اهدای لوح سپاس از صبر و صلابت خانواده شهید دریانورد  تجلیل به عمل آمد.