همزمان با  روز دانشجوصورت گرفت؛
۲ پروژه دانشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی مرکز جزیره هرمز کلنگ زنی شد
دو پروژه مجتمع اقامتی رفاهی و  مجموعه ورزش‌های ساحلی ، سلف  سرویس ، کتابخانه مرکزی ، کارگاه آزمایشگاه برق قدرت و الکترونیک  با اعتباری بالغ بر 70میلیارد ریال با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان کلنگ زنی وبه بهرهبرداری رسید .
«مسعود سالاری » رئیس دانشگاه آزاد اسلامی جزیره هرمزدرحاشیه کلنگ زنی 2بروژه رفاهی ، ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی هرمز گفت : دراین بروژه ساخت ۱۲ سوئیت هر کدام به متراژ ۶۴ مترمربع با کاربری اقامتی رفاهی استادان و دانشجویان در زمینی به مساحت ۱۵ هزار مترمربع در فاز اول احداث میشود.
رئیس دانشگاه آزاد  اسلامی هرمز  بااشاره به رشته های تربیت  بدنیدر  دانشگاه آزاد اسلامی در دومقطع کاردانی وکارشناسی بیان کرد:  مجموعه ورزش‌های ساحلی در زمینی به مساحت ۱۵ هزار مترمربع با قابلیت برگزاری مسابقات فوتسال ساحلی، والیبال ساحلی و تیراندازی در دانشگاه آزاد اسلامی مرکز جزیره هرمز در دستور کار قرار گرفت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هرمز گفت: هدف از اجرای پروژه اقامتی در جزیره هرمز تأمین و ارتقاء رفاه استادان و دانشجویان بوده که به زودی محقق می‌شود.
وی توسعه ورزش‌های ساحلی و بالا بردن سطح کیفی رشته‌های تربیت‌بدنی از برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی در این جزیره زیبا و تاریخی است.
سالاری بااشاره به راه اندازی سلف  سرویس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگفت : مجموعه سلف سرویس دانشگاه آزاد هرمز
با۴۲۰متر مربع زیربنایی و۱۸۰مترمربع حیاط مرکزی به صورت سنتی دارای دوسالن غذاخوری آشپزخانه چهار چشمه سرویس بهداشتی بااعتباری بالغ بر ۲۰میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هرمز اظهارداشت :با حضورریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان  کتابخانه مرکزی دانشگاه آزاداسلامی هرمز با ۱۸ هزار جلد وبا ۱۲۰۰ عنوان علمی ودانشگاهی ومذهبی تاریخی، اجتماعی در زمینی به مساحت ۸۰۰متر مربع  به بهره برداری رسید
وی گفت: از این مجموعه علمی شهروندان و دانش آموزان ودانشحویان بومی جزیره میتواننداستفاده نمایند

سالاری عنوان کرد : کارگاه آزمایشگاه برق قدرت و الکترونیک  به مساحت ۱۱۰ متر مربع در دو بخش الکترونیک، برق صنعتی  بااعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

رئیس دانشگاه آزاداسلامی جزیره هرمز با اشاره به روزدرختکاری بیان کرد: به این مناسبت   ۳نهال درخت مثمر به یاد سه شهید دانشجو در محوطه دانشگاه آزاد اسلامی هرمزبا حضور دبیرهیئت  امنای دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان  غرص شد.