فرمانده بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی جزیره هرمز معرفی شد

در مراسمی با حضور مسعود سالاری  رئیس این واحد دانشگاهی فرمانده بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز هرمزمعرفی شد.
‌رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز هرمز در این نشست با قدردانی از تلاش و خدمات  فرمانده قبلی حوزه بسیج دانشجویی با اشاره به نقش بسیج دانشجویی در دانشگاه و کمک به فعالیتهای فرهنگی توسط این تشکل اظهار کرد: خدمات بسیج دانشجویی همواره در دانشگاه غرورآفرین است و  بسیجیان در راستای اعتلای رشد دانشگاه  به ما کمک کنند.
‌رئیس دانشگاه  آزاد اسلامی  مرکز گفت: بسیج نیروی خودجوش و فداکاری است که در تمام صحنه های انقلاب حضور موثر داشته و خدمات زیادی در شرایط سخت و بحرانی به جامعه کرده است.
‌سالاری  با بیان اینکه بسیج دانشجویی از جمله تشکلهای سیاسی است که در تمام حوادث بعد از انقلاب اسلامی در صحنه حضور فعال داشت، بیان کرد: دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی و اندیشه های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی انقلاب اسلامی و امام و رهبری خط قرمز ماست و فرهنگ تفکر بسیج دانشجویی باید در دانشگاه نهادینه شود.
وی افزود: بسیج دانشجویی یک تشکل سیاسی است که هویت ملی دارد و به‌عنوان بازوان مسئولان دانشگاه است که می‌تواند در ارائه برنامه‌های فرهنگی و سیاسی در راستای اهداف دانشگاه گام بردارد.

سالاری ، بسیج دانشجویی را  بازوی توانمند در اجرای برنامه فرهنگی و مذهبی دانشگاه معرفی کرد که خالصانه و بدون  هیچ
چشم‌داشتی به دنبال خدمت به جامعه اسلامی در هر شرایط سختی  است.

رئیس دانشگاه‌ آزاد اسلامی هرمز عنوان کرد: مسئول جدید بسیج باید با ادامه سیاست‌های کلان بسیج دانشجویی و حفظ شئونات انقلابی و اسلامی و حرکت در راستای تولید علم بر محور کارآفرینی و پژوهش  با اخلاص تمام تلاش کند و از وظیفه اصلی خود که سازندگی و خدمت به جامعه و دانشگاهیان است غفلت نکند.

در پایان حسن ناصرنیای هرمزی به‌عنوان فرمانده جدید بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز هرمز معرفی و از تلاش‌های حسن رنجبری فرمانده قبلی قدردانی شد.